新eRepublik高登黨論壇

真正屬於高登仔既黨壇

新人加入步驟
1. 用 遊戲內的名稱 申請論壇帳戶
2. 到 此處 開post,在post內留下profile link用作申請權限
3. 到 此處 登記成為正式黨員
4. 到 此處 登記成為高登黨軍

最新事項
發佈日期 內容
2月2日 最新黨內空手傷害排名
6月17日 [黨務討論] 新人網更新建議咨詢
6月17日 [黨務討論] 黨內新人政策建議咨詢
進行中的活動/補助
發佈日期 內容
6月17日 百家講壇報業支援計劃

直達IRC傳送門
高登黨QQ群:143617973 高登黨黨軍QQ群:244511731
工具-Tools 高登新人指南 IRC聊天室 - HKGOLDEN1999 eRepublik 實用插件網址 高登黨資料庫 HKG頭像製作器
高登遊戲內連結 高登黨 高登黨報 高登黨軍
國家部門報紙 國防部軍令 信息部 教育部 外交部 央行 議會

本月高登黨

milk tea
    總督察
    總督察

文章數 : 570
    警章 : 823
    注冊日期 : 2010-12-21

本月高登黨

發表 由 milk tea 于 周六 3月 05, 2011 1:52 pm

本月政綱只有兩份, 雖然高登內, 二次元和三次元交戰嚴重, clown 但仍很想看到高登黨改變EC政局的一天, 所以支持了YOMAN. 既然你有勇氣再參選, 請勇於改變EC.

To: voter clown

換日後, 本月總統選舉又開始. 又係大家投下神聖一票的時候, 由於本週黨大會除消, 而黨主席選擇了高登仔YOMAN選總統, 作為高登黨的一員, 請投YOMAN. 如果YOMAN能代表高登黨當選, 大家請湧躍參加內閣. :O)

附上投名狀:

https://docs.google.com/document/d/1iCZso4UkSFJoF--B5kgoNvI6F57g66PhGxJrldDIoSc/edit?hl=en&authkey=CKHU1LoE#

milk tea 在 周六 8月 20, 2011 2:17 am 作了第 1 次修改
    Yoman Kung
    沙展
    沙展

文章數 : 60
    警章 : 111
    注冊日期 : 2010-11-22

回復: 本月高登黨

發表 由 Yoman Kung 于 周六 3月 05, 2011 2:41 pm

感謝黨,感謝茶爺,感謝巴打,感謝Cica!

RemiliaYuki
    見習督察
    見習督察

文章數 : 287
    警章 : 383
    注冊日期 : 2010-12-21

發表 由 RemiliaYuki 于 周六 3月 05, 2011 4:10 pm

我是二點八次元的人……orz
    T.Pacl
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 110
    警章 : 123
    注冊日期 : 2010-12-08

發表 由 T.Pacl 于 周六 3月 05, 2011 6:54 pm

我想請問yoman,你上線時間少的問題打算如何解決?
    Yoman Kung
    沙展
    沙展

發表 由 Yoman Kung 于 周日 3月 06, 2011 12:30 am

T.Pacl 寫到:我想請問yoman,你上線時間少的問題打算如何解決?

乜野叫多?好似盜大人長期雙擊而突然出現抽水叫多?
    乜野叫少?一日到黑機不離手睇住erep睇住自己被人吊仲吊足一年叫少?

我唔上QQ MSN我就叫失蹤?
    你問下邊個PM我我24小時內唔覆嘅?

我而家嘅角色要知分寸,唔可以想YO就YO;
    係唔係代表自己巴打就要測試我嘅容忍?

相比「盜老誌」,我遇過更惡嘅巴打。
    我同大門日日吵大鑊,而家呢個壇有邊個知?
    我同大白熊大吵紫老咪能玩「六四」時,呢度有幾多人聽過erep?

接手初期我夠日日留post交代,有幾多人會回?

唔通抽自己友水係特別有霸氣?

賭幾多?呢個post我回完一定無人回!

boscopong
    見習督察
    見習督察

文章數 : 207
    警章 : 240
    注冊日期 : 2011-01-24

發表 由 boscopong 于 周日 3月 06, 2011 1:07 am

我回

boscopong
    見習督察
    見習督察

文章數 : 207
    警章 : 240
    注冊日期 : 2011-01-24

發表 由 boscopong 于 周日 3月 06, 2011 1:10 am

請不要罵,謝謝
    Let It Be
    開開心心玩erep 算吧
    Pierre Finse
    高級老散
    高級老散

文章數 : 40
    警章 : 47
    注冊日期 : 2011-02-24

發表 由 Pierre Finse 于 周日 3月 06, 2011 1:37 am

加油!票已投, 持已支!
    T.Pacl
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 110
    警章 : 123
    注冊日期 : 2010-12-08

發表 由 T.Pacl 于 周日 3月 06, 2011 2:13 am

Yoman Kung 寫到:
    T.Pacl 寫到:我想請問yoman,你上線時間少的問題打算如何解決?

乜野叫少?一日到黑機不離手睇住erep睇住自己被人吊仲吊足一年叫少?

我同大白熊大吵紫老咪能玩「六四」時,呢度有幾多人聽過erep?

賭幾多你都輸鳥,因為已經有人回
    你咁答應該係代表你認為自己上線時間已經夠吧?
    如果你再次做到cp,我只係希望你上線時間可以"更多"而已

其實我有睇哂你D交代...只係無回...
    Yoman Kung
    沙展
    沙展

發表 由 Yoman Kung 于 周日 3月 06, 2011 2:43 am

T.Pacl 寫到:
    Yoman Kung 寫到:

賭幾多你都輸鳥,因為已經有人回
    你咁答應該係代表你認為自己上線時間已經夠吧?
    如果你再次做到cp,我只係希望你上線時間可以"更多"而已

其實我有睇哂你D交代...只係無回...

我當然輸,因為我認真。

我剛剛跟土共打招乎,吊得最勁果班都接受我解釋。
    不過一切都敵不過一個捕風捉影嘅巴打,我做得完3月任期先算!

現在的時間是 周一 12月 11, 2017 11:14 pm